dimecres, 11 de gener de 2012

PROJECTE PATRIMONIA'M Curs 2011/2012

Aquest segon trimestre hem començat el Projecte Patrimonia'm.
L'objectiu d'aquest projecte és veure com ha anat canviant la nostra ciutat al llarg de la història, des de la seva fundació en època romana fins l'època actual.És un projecte que s'inicia a 5è, però es treballa en profunditat i es consolida a 6è. Durant aquest dos anys els nostres alumnes , a través de les restes arqueològiques i d'edificis i monuments, podran observar l'evolució de Barcelona al llarg del temps alhora que coneixen les característiques més importants de cada etapa històrica.

El Projecte Patrimonia'm es realitza amb la col.laboració del MUHBA ( Museu d' història de Barcelona) el qual ens proporciona els recursos i suport necessaris per a què aquest projecte es porti a terme. Són d'especial interès les sortides pedagògiques que es realitzen al voltant d'aquest projecte com la visita al museu i a edificis històrics de la ciutat o la visita a Empúries.

Aquest curs patrimoniem el Temple d'August.  L'estudi de com eren i per a què servien els temples junt amb les columnes que els sustenten, serà l'eix vertebrador del nostre projecte.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada