dilluns, 24 de novembre de 2014

Què és la Biotecnologia?La biotecnologia és l'ús d'organismes vius per a la obtenció d'un bé o servei útil per a l' home. 


Així, la biotecnologia una llarga història, que es remunta a la fabricació del vi, el pa, el formatge i el iogurt. El descobriment que el suc de raïm fermentat es converteix en vi, que la llet pot convertir-se en formatge o iogurt, o que es pot fer cervesa fermentant solucions de malta i llúpol va ser el començament de la biotecnologia, fa milers d'anys.

Encara que en aquest llavors els homes no entenien com ocorrien aquests processos, podien utilitzar-los per al seu benefici. Aquestes aplicacions constitueixen el que es coneix com a biotecnologia tradicional i es basa en l'obtenció i utilització dels productes del metabolisme de certs microorganismes.

Els científics actualment comprenen en detall com passen aquests processos biològics que els ha permès desenvolupar noves tècniques per tal de modificar o copiar alguns d'aquests processos naturals per poder aconseguir una varietat molt més àmplia de productes.                                                    QUE ÉS LA BIOTECN0LOGIA? (2)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada